Hjernebarksbalancering
-et fantastisk redskab

 

Hjernebarksbalancering er et fantastisk redskab, som du kan lære at gøre selv. 

 

Hjernebarksbalancering kan hjælpe din hjerne til at få bedre kommunikation mellem venstre og højre hjernehalvdel, reducere stress, klare hjernen og give bedre fokus samt hjælpe hjernen til at sortere følelser og tanker, så sindet får ro.

 

 

 

En hjerne i balance forbedrer kommunikationen i kroppen og styrker dermed kroppens selvhelbredende processer. Hjernebarksbalanceringen kan derfor være med til at bringe kroppen i balance og derigennem at hele små og større problemer.

 

Lær selv teknikken ved at se videoerne i linkene herunder. Begge videoer er på engelsk. Hjernebarksbalancering kan gøres så ofte du syntes at du har brug for det. Gør det gerne 3 gange om dagen - og gør det gerne på din familie også. Børn har rigtig meget ud af det, og hjælper dem til at lære bedre.

 

Den første video beskriver en del om hjernen og hvorfor det er vigtigt at balancere hjernebarken. Den anden er en instruktionsvideo, som du kan se, mens du laver balanceringen.

 

Introduktionsvideo til Hjernebarksbalancering med baggrundsforklaring (12.30 min af John Veltheim - grundlæggeren af BodyTalk)

 

Hjernebarksbalancering - instruktion (3 min)

hel DIN Krop - Østergade 24 - 8883  Gjern - Tlf.: 30 704 704 - Parkering v. COMACO A/S