Har du mistet retningen i dit liv?
Redskaber til personlig og spirituel udvikling

 

Har du brug for at finde glæden i livet? Mangler du retning i livet eller føler du at du er "gået i stå"? Så kan personlig og eller spirituel udvikling være en hjælp. Mine clairvoyante evner og min uddannelse som SRD spirituel psykoterapeut kan guide dig på vejen og kombineret med Bodytalk arbejder krop sind og ånd i synk for at bringe dig ind i din egen kraft igen.

 

BodyTalk systemet er et fantastisk redskab til personlig udvikling, da det bl.a. arbejder med kroppens hukommelse og med de programmeringer, der ligger i vores underbevidsted, som kan spænde ben for os i livet.

Bodytalk arbejder med at løse "knuderne" op og bringe dig hjem til din kerne, så du kan se dine potentialer og lettere finde vejen i dit liv.

 

Bodytalk kan også hjælpe med at forbinde dig til dit højere selv, give dig større intuition, en klarere fornemmelse af enhed med verden eller lige det, som du står og mangler lige nu for at komme videre på din vej.

 

Soul Body Fusion® er også et fantastisk redskab, som hjælper med at bringe sjælen mere permanent ind i kroppen. At bringe mere af sjælens energi ind i kroppen kan give en stor forandring. Nogle oplever personlighedsskift eller spontan healing. Andre føle sig gladere og mere "hjemme" og kan bedre mærke hvad der er godt og hvad der er mindre godt for dem.

 

SBF gør dig mere magnetisk, så du lettere kan tiltrække det i livet, du ønsker.

hel DIN Krop - Østergade 24 - 8883  Gjern - Tlf.: 30 704 704 - Parkering v. COMACO A/S