Lidt om mig

 

Jeg har siden 2004 oparbejdet en stor værktøjskasse af redskaber til at skabe balance og hele krop sind og ånd. Jeg er clairvoyant og anvender mine evner til at fortælle hvor klienterne står i deres udvikling og hvilke blokeringer, som er i spil. Jeg er bl.a. uddannet spirituel psykoterapeut, BodyTalk og Soul Body fusion behandler, healer samt er indviet "Chumpi Paqo" (en Inka shaman, som arbejder med integrationen mellem det indre og det ydre univers).

 

Herunder kan du læse om mine uddannelser og kurser:

2014: Bodytalk Overbygning, Modul 6

2013: Reconnective Healing, Eric Pearl

2013: Eastern Medicine, John Veltheim, England

2013: Finding Health m. John Veltheim

2010+2011: Soul Body Fusion m. Jonette Crowley

2010: Parama College

2009: BodyTalk Overbygning modul 4/7, København.

2008: Eksaminiert CBB Certificeret BodyTalk behandler.

2008: BodyTalk Overbygning modul 3, England.

2006-2007: Diverse kurser i healing bl.a.: Chi-Aura healing hos Timothy Dunphy, Quero healing (urgammel inka-healingsteknik), Inka healing og energiarbejde hos bl.a. Juan Nuñes del Prado samt med Quero Shamaner fra Peru.

2004-2005: SDR Spirituel psykoterapeut (Spiritual Ressource Development), en to-årig psykoterapeutisk grunduddannelse hos Mette Fogde, Gubvad.

1993: International Civiløkonom. Driver sideløbende sammen med min mand selvstændig engros virksomhed indenfor sundhed og velvære.

 

 

I dag arbejder jeg som holistisk BodyTalk behandler, clairvoyant og healer. Kombinationen af BodyTalk og healing er et fantastisk redskab til at styrke og genoprette kroppens selvhelende egenskaber og øge klientens indsigt i sit eget liv.

BodyTalk systemet binder energiernes univers sammen med Kinesisk medicin og vestens behandlingssystem. Jeg har en indgående forståelse for hvordan cellerne og kroppen kommunikerer samt, hvordan vores hverdag og tanker påvirker vores helbred. BodyTalk tager udgangspunkt i, at en krop i perfekt balance altid kan helbrede sig selv.

Quero indianernes verdenssyn integreres også i behandlingen, hvor alt opfattes som opbygget af levende energi, og deres verdensbillede giver en dyb forståelse for de problemer, vi moderne mennesker lever med i dag, i vores begrænsede 3-dimentionelle verdensbillede.

Jeg videreuddanner mig løbende på kurser og vorkshops og mit arbejde superviseres løbende af kvalificerede personer samt af IBA (International BodyTalk Association).

Jeg er medlem af IBA.


 

 

hel DIN Krop - Østergade 24 - 8883  Gjern - Tlf.: 30 704 704 - Parkering v. COMACO A/S