Avanceret meditationskursus
-Mark kanaliseringer af Jonette Crowley

Jeg afholder i samarbejde med Birgitte Meinert intensive meditationsdage hvor vi arbejder med rejse i tid og rum samt med skabelse og udvidet bevidsthed.

Meditationerne er guidede Mark kanaliseringer p ålet forståeligt engelsk af Jonette Crowley.

 

 

 

”Mark” Special Training, del 2
Søndag den 27. april 2014      kl. 10 – 16
Workshop med det nyeste ” Mark” materiale fra Jonette .
Kanaliseringerne er på letforståeligt engelsk.

Pris: 400 kr. Inkl. kaffe/te, frugt og kage
Sted: Center for Inspiration og Undervisning, Lyngvej 16, Hylke

8660 Skanderborg.                 

Arrangører: Anne Risager og Birgitte Meinert


Som optakt til Jonette Crowleys kommende kursus i juni 2014 på Lyngvej 16, ”Kraft, potentiale og muligheder - at mestre Den Højere Bevidsthed”, får du nu mulighed for at arbejde intensivt med din udvikling sammen med den kosmiske bevidsthed ”Mark”. Vi vil arbejde med udvalgte kanaliseringer fra ”Creation”, og dagen vil blive krydret med kanalisering fra Jonettes workshop Mark Intensive.

”Mark siger om Creation: “CREATION is the ultimate goal of the grounded, awakened, self-realized human. Creation isn’t anything like being creative: it is about manifesting worlds”.
På disse workshops vil vi arbejde intensivt i dyb interaktion med vores Højere Selv, Mestrene og magiske aspekter af vores udvidede og uendelige bevidsthed. Sammen vil vi udforske avancerede niveauer af opmærksomhed og kvantebevidsthed, som løfter os ud af vores normale begrænsninger. Vi bevæger os ud i groundede, ekstraordinære udvidede tilstande for at arbejde med mulighederne i 0-punkts energi og træne vores kreativitet i kontakt med vores personlige ”Avatar”.

Denne workshop vil på en radikal måde ændre din opfattelse af dig selv og verden omkring dig. Du vil lære teknikker til manifestation og kreativ bevidsthed. DU bliver til en højere, mere erfaren udgave af dig selv, og som medskaber af vor fælles fremtid vil du træde ind med mere kraft og potentiale end nogen sinde før. Denne workshop er den første i en serie af fire. ”Mark” Special Training , del 2 bliver afholdt den 27. april, mens de to sidste er planlagt til efteråret.

Læs mere på www.birgittemeinert.dk
Tilmelding til Birgitte Meinert på tlf.2838 1581 eller birgitte@birgittemeinert.dk

hel DIN Krop - Østergade 24 - 8883  Gjern - Tlf.: 30 704 704 - Parkering v. COMACO A/S