Nye workshops med den Guddommelige Feminine Kilde
Nye datoer i Skanderborg

 

 

 

Få hjælp til at forankre og integrere større dele af din bevidsthed, udbygge din regnbuebro mellem himlen og jorden og få hjælp til at håndtere de fysiske og mentale udfordringer, der naturligt dukker op, i en tid med så intens forandring.

 

Workshoppen tager udgangspunkt i de energier, der er til rådighed, samt deltagernes tilstand på dagen. Da der er planlagt flere datoer, er det muligt at følge dem i et forløb. Anne Risager løfter sløret for hvad der sker i energierne på jorden, men hovedfokus er at skabe et trygt rum, hvor vi kan vokse og udvide vores bevidsthed.

 

Vi arbejder med den Guddommelige Feminine Kilde – en vidunderlig energi, som integreres i dig. Energien giver dig balance, ro, nærvær og er samtidig et kraftfuldt værktøj til at opnå indviede bevidstheder.

 

Gennem guidede meditationer vil du blive healet, integrere nye energier og modtage indvielser. Anne Risager kanaliserer de værktøjer, som er bedst egnet til at integrere de nye energier og løfte gruppens energi. Vi arbejder med at hele kollektive traumer, og du får opgraderet dit DNA, styrket dit nervesystem og pinealkirtel og integrere dit højere selv.

 

Det praktiske

 

Næste workshop:

 

Se datoer for nye workshops, eller se live streamede meditationer på Facebook på min helDINkrop side.

hel DIN Krop - Østergade 24 - 8883  Gjern - Tlf.: 30 704 704 - Parkering v. COMACO A/S