Nye workshops med den Guddommelige Feminine Kilde
Nye datoer i Skanderborg

 

 

 

Få hjælp til at forankre og integrere større dele af din bevidsthed, udbygge din regnbuebro mellem himlen og jorden og få hjælp til at håndtere de fysiske og mentale udfordringer, der naturligt dukker op, i en tid med så intens forandring.

 

på aftenens miniworkshops skal vi arbejde med den Guddommelige Feminine Kilde – en skøn energi, som jeg integrere i dig og som vil give dig et forankrings- og udviklingspunkt i din fysiske krop, som du altid kan forbinde dig med, og vende fokus ind i, når der er kaos omkring dig. Kilden giver dig balance, ro, nærvær og udvidet bevidsthed midt i din hverdag.

 

Gennem guidede meditationer vil du blive healet, integrere nye energier og modtage indvielser. Vi bruger mange forskellige “hjælpemidler” – Fx. åndelige læger, transformerende møder med guider, DNA aktivering og dyb integration af dit højere selv.

 

Workshoppen tager udgangspunkt i de energier, der er i spil og den tilstand deltagerne er i på dagen. Da der er planlagt flere datoer, er det muligt at følge dem i et forløb. Jeg løfter sløret for hvad der sker i energierne på jorden, men hovedfokus er at skabe et trygt rum, hvor vi kan vokse.

 

Vi vokser mest, når vi transformere det, som tynger os, så på hver workshop vil en del af tiden være tilegnet personlig deling og kollektiv healing.

 

 

Det praktiske

 

Datoer:

 

Torsdag 27/8, 24/9, 22/10, 12/11: Klokken 19-21 – pris 250kr

 

Lørdag d. 12/12: klokken 13-16 – Pris 350kr

 

Prisen er inkl. kaffe og kage

 

Sted: Center for Inspiration og Undervisning, Lyngvej 16, 8660 Skanderborg

 

Betaling ved indgangen.

 

Tilmelding skal ske til mig på anne@heldinkrop.dk

hel DIN Krop - Østergade 24 - 8883  Gjern - Tlf.: 30 704 704 - Parkering v. COMACO A/S